Powered by Blogger.

Advertisement

Aishwarya Rai's baby girl to arrive home

De viering tijd in Bachchan huishouden met de komst van het nieuwe lid in hun familie. Aishwarya Rai Bachchan leverde een meisje van vandaag, 16 november 2011.

Net als alle andere weldoener van Amitabh Bachchan en zijn familie, die praktisch omvat het geheel van land vandaag de dag, numerologist Bhavikk Sanghvi is net zo opgetogen en brengt zijn beste wat betreft de trotse ouders en grootouders. Hij was misschien de enige numerologist, die had voorspeld dat het een meisje voor Abhi-Ash zijn.

Onlangs heeft Big B ontkende geruchten dat zei dat hij had de I & B ministerie gevraagd om een verbod op de media van die Aishwarya's levering op de veronderstelde vervaldag te zetten. Er waren speculaties in de media dat het Big B, die had gevraagd het ministerie om een ​​dergelijk dictaat kwestie.
Reageren op een rapport dat zei dat hij benaderde het Informatie-en Broadcasting Ministerie (I & B) naar TV-zenders te verbieden van het plaatsen van verslaggevers en camera's buiten het ziekenhuis, Bachchan tweeted: "I & B en media uit de eerste, ik geen intentie ooit hebben, ten tweede heb je! echt dat I & B zou naar mij luisteren?? No way baby.

Big B, die ook was van de ontwikkeling op de hoogte door middel van een bericht van een senior journalist, nam op zijn blog duidelijk te maken dat hij geen rol te spelen bij het verplaatsen van deze richtlijnen had.


Het I & B ministerie is geslaagd een order waarin staat dat de waardigheid van een patiƫnt moet worden gerespecteerd en dat de plaatsing van OB Vans buiten de ziekenhuizen niet toegestaan. "

 

Share/Bookmark

  © Blogger templates The Professional Site by wabewa.com 2008

Back to TOP