Powered by Blogger.

Advertisement

Dodge Charger 2012

De geheel nieuwe lader zal opnieuw Ontvang een lichte make-over later dit najaar, maar deze keer zal musclecar mascara te krijgen van Street Chrysler's en Racing Technology (SRT) team. Niet alleen is de nieuwe 2012 Dodge Charger SRT8 veel krachtiger dan de laatste go-fast rendition, volgens voorlopige objectieve test data, is het efficiënter, ook.Verbeterde efficiency van de nieuwe Charger SRT8's wordt bereikt in de hand door de toevoeging van adaptieve klep uitlaatsysteem Chrysler het systeem en de Fuel Saver technologie. De Laatste schakelt de geheel nieuwe 6,4-liter Hemi V-8 In een vier-cilinder mode dat is geactiveerd over een breder toerengebied, Malthus minimaliseren verbruik. Door precies hoeveel is nog niet bekend gemaakt, bestemd voor een referentiepunt, de laatste Challenger SRT8 aangedreven door de 6.1-liter V-8 werd gewaardeerd 13/19 mpg stad / snelweg. Een actieve inlaatspruitstuk en high-lift nokkenas op de 2012 Charger SRT8 optimaliseren van low-end grunt voor de snelheid nog meer als u het wilt.2012 Dodge Charger SRT8 Rear.JPG
Elk van de SRT8 de 465 paarden en 465 pond-voet van het koppel worden naar sticky 20-inch achter rubber Door middel van het merk goed gedragen W5A580 AutoStick vijf-traps automaat. Ja, we weten, is het geen pistool-greep handgeschakelde zesversnellingsbak (zeg, van de Challenger SRT8 392), of zelfs een zes-snelheid slushbox, HAS doel SRT onder een allereerste paddle shift functie om de veroudering tranny leuker .Zelfs met de twijfelachtige versnellingsbak op zijn plaats, denk dat de Chrysler SRT8 Kan sprint naar 60 mph vanuit stilstand in de high-range 4 seconden, 0,88 g bereiken op de skidpad, en top uit op 175 mph Geschatte jaar. Kwart-mijl keer in de hoge Should Be-12 seconden bereik, Chrysler zegt.
Good Thing Er zijn vier zuigers Brembos voor het uitschakelen van 14,2-inch harde front/13.8-inch slotted rotors achteraan. De massale binders Gebruik Ready Alert Chrysler's Braking System dat de posities pads dichter bij de rotoren Bij een botsing wordt verwacht door aan boord van telemetrie. Elke hoek krijgt aussi opnieuw ontworpen 20-inch gesmede aluminium wielen die sport zwarte accenten aan hun spiegel-achtige gezichten te benadrukken.Een SRT eerste, de adaptieve demping vering stijfheid aan te passen op basis van input van de bestuurder en de wegomstandigheden. Toen verliet in de Auto-modus, de schorsing van de ECU te kalibreren alle vier de hoeken een zachtere niveau, schakelen naar Sport voor een strakker gevoel met de weg. Engineers installeerde een beefier stuurbekrachtiging voor de directe, maar toch leefbaar communicatie.
 Dodge Charger 2012 

Share/Bookmark

Summer Latest jewelry collection

Chinyere is een bekend merk kleding een doel dat zij onlangs hebben gelanceerd Hun sieraden, Dat is zo exotisch als smmer hun collectie. Het materiaal bestaat uit het gouden sieraden en stenen die ziet er zo mooi en elegant ontwerpen zijn erg aussi ...
 Summer Latest jewelry collection

Share/Bookmark

Kaif Glowing Beauty Tips

  

Kaif Glowing Beauty  Tips.Cute kaif glowing beauty tips is verry useful for indian girl for glowing face.
It is very important to take healthy  diet in order to have  healthy  skin.These follwing tips for glowing to remember are that what you eat often times.
Every girls wants to glowing, pretty and beautiful skin in every day.Share/Bookmark

Death Tattoo Pictures Hibiscus

Death Sitting On A Chopper Tattoo Design Oval Chain Chrome Read Tattoo Designs, Death Sitting On A Chopper Tattoo Design Oval Chain Chrome Read Tattoo Pictures.
Death Sitting On A Chopper Tattoo Design Oval Chain Chrome Read Tattoo Designs, Death Sitting On A Chopper Tattoo Design Oval Chain Chrome Read Tattoo Pictures.
Dood Zittend aan een ketting Oval Chopper Tattoo Ontwerp Tattoo Designs Lees Chrome, Death Zittend Op Een Tattoo Ontwerp Chopper Lees Chrome Oval Chain Tattoo Pictures.
 Death Tattoo Pictures Hibiscus

Share/Bookmark

Angelina Jolie Bought Land from Cambodian Mass Murderer

Angelina Jolie wordt begroet door Cambodjaanse premier Hun Sen in Phnom Penh, Cambodja om tijdens een verblijf op 6 juli 2004.
Angelina Jolie heeft een lange al een kampioen voor de arme volk van Cambodja, van haar eerste aangenomen waarin ze Maddox in 2002. Doel zegt een nieuw rapport van de actrice May grond hebben gekocht in het land om een ​​stichting in de naam van haar zoon werken vanuit een vorm van de officiële Rode Khmer, de communistische massa hebben plezier dat moord gepleegd in het land in de jaren 1970.


HOT SHOTS: Angelina Jolie:
Volgens de ambtenaren en de interviews met de Cambodjaanse documenten die door Global bericht verslaggevers Douglas Gillison en Phanna Ana, associate Mounh Jolie's Sarath 225 hectare gekocht voor ongeveer 25.000 dollar van een man genaamd Yim Tith in 2003. De grond voor woningbouw WS voor Jolie en personeel en andere doeleinden, zoals een ranger station en een educatieve cruciaal punt voor de lokale bevolking.
In 2005, toen Jolie de Cambodjaanse nationaliteit en kreeg Toegestaan ​​om eigen land zichzelf, zocht ze naar het land te zetten in haar naam.In 2009 werd Yim Tith aangeklaagd wegens misdaden tegen de menselijkheid door internationale aanklagers te werken met de Verenigde Naties en de Cambodjaanse regering in Phnom Penh, dat wat Vermeende ET deelgenomen in het elimineren van de overheid de ambtenaren het koppelen van 1977 en 1979.


Volgens de Global Post verslagen, Yim Tith jaar zou hebben controle over de oppervlakte van Cambodja waar stierven als gevolg 600.000 van de Rode Khmer wanbeleid.
"Hij wordt gezocht voor misdaden tegen de menselijkheid" Gillison Told Fox411. "Zijn taak was uit te roeien alle lokale ET ambtenaren en de werking van de gevangenissen en uitvoering plaatsen tegenover die van het land toezicht hield op. Zijn proefschrift brutale en-apparatuur waren zeer bloederig. Hij HAD effectieve controle over alle crime scenes thesis. "
De Global Bericht verslaggevers, het werken met The Investigative Fund in The Nation Institute, sprak met Yem Yorn, hoofd van Samlot's Meanchey commune, in de buurt waar is Jolie de Cambodjaanse Haar basis.Hij bevestigde de Post dat Yim Tith het land verkocht aan de Jolie's tussenpersonen.

 Jolie kamp reageerde niet op telefoontjes en e-mails voor commentaar, ondanks Gillison zegt dat herhaalde pogingen om om eruit te komen aan de actrice voor het verhaal, hij nooit van haar gehoord weer Ofwel kamp.Gillison IS niet zeker Jolie wist van Yim's misdaden Tith Wanneer Ze kocht het land in 2002, Dat het na de 2009 om aanklachten tegen hem, dat het moeilijk zou zijn geweest voor de actrice zich niet bewust zijn, hoeveel Gezien keer dat ze vroom naar Cambodja.
"Deze misdaden gebeurd in de jaren 1970, en het is mij niet duidelijk wie geleden als gevolg van haar acties," Gillison Told Fox411. "Terwijl ze mei Should Have Have gerenommeerde gerenommeerde goud have fun dit is wie hij is, had hij niet, in rekening is gebracht Als dit Deal Went Down in 2002, en de kosten werden niet gebracht in afwachting van 2009."


Jolie Maddox Jolie gestart met de oprichting in 2003 als een community development organisatie in Cambodja Battambang provincie. Volgens de Stichting de officiële website, is haar doel "Het maken van vrede en stabiliteit in gemeenschappen door alle voorbereiding en implementeren van interventies die negatieve veranderingen in het milieu voorkomen. Het werken met arme rurale dorpelingen en lokale overheden om voedsel Onzekerheden te verlichten en de toegang tot primaire gezondheidszorg en het onderwijs te vergroten. "
Omdat de grondtransactie Bijna Was tien jaar geleden gemaakt, er is Modest Jolie Kan nu doen om goed te maken voor de aankoop van het land van een gerenommeerde crimineel.
 


 Angelina Jolie Bought Land from Cambodian Mass Murderer

Share/Bookmark

Aishwarya Rai’s baby name to start with K.

De viering tijd in Bachchan familie met de ingang van het nieuwe lid in hun familie. Aishwarya Rai Bachchan Geleverd een meisje van vandaag, 16 november 2011.

Benaderen Any Other weldoener van Amitabh Bachchan en zijn familie, die bijna de hele staat compris vandaag, numerologist Bhavikk Sanghvi is net zo blij en brengt Zijn Most Excellent betrekking tot de trotse ouders en grootouders. Hij was misschien de enige numerologist Wie had voorspeld dat het een meisje voor Abhi-Ash Be.

"Het meisje is geboren op 16 Welk haar nummer 7 (Ketu) Die persoon wordt geregeerd door nummer 2 (maan) te creëren. Haar zon-teken Schorpioen - nummer 9 (Mars). Haar fortuin is nummer 4 (Rahu) ", zegt Bhavikk verlichtende alle nummers Verbinding maken met de pasgeborene." Haar Mithun Rashi en zo is haar naam in een ideale wereld zou moeten beginnen met de 'k' het alfabet. "
"Haar groeiende is Boogschutter (Dhanu) door de persoonlijkheid, zodat ze altijd een kind reageert in Need of Love:" Ik toevoegt. Onnodig om te zeggen, zal ze worden verwend door de Bachchans. "Ik zou Adviseer de ouders om haar te dragen Gomeda (Hessonite) maken Na vijf jaar oud. Voor zover haar carrière zich zorgen maakt, moet ze goed in fantasierijke, medium of artistieke veld als haar ouders. "
"Ze hebben een ongelooflijk lijn reizen en moeten gelukkig zijn in termen van onroerend goed actief. Moet ze weg te houden howeve van Elk bedrijf partnership, "tekent Bhavikk.

Nou, we willen goede gezondheid van de moeder en de pasgeborene en heel veel plezier aan de Bachchan familie.

 
Aishwarya Rai’s baby name to start with K.
 

Share/Bookmark

Baby Penguins Take Center Stage in Central Park

Acht baby-pinguïns zijn uitgegroeid tot een grote hit in de Central Park Zoo. Dubbed de "Real Chicks van Central Park," de Penguins zijn geworden van de sterren van de Wildlife Conservation Society's Central Park Zoo blog.De blog zal laten fans pinguïn nauw volgen het leven van de acht baby-pinguïns Opgroeien in Central Park Zoo. Nora Beirne, het wilde dier keeper belast met het verhogen van de pinguïns, opwinding Uitgedrukt haar over haar werk op de blog."Mijn vrienden zijn jaloers. Zeggen ze," Ohhhh, krijg je om de baby pinguins te verhogen? ' Dan ga ik uitleggen wat we doen en hoe slordig het wordt, en ze begrijpen het is hard werken. Begrijp me niet verkeerd, het is een zeer dankbare baan, doel aussi vermoeiend, "zei Beirne.
De Gentoo pinguïns oven en de oven kinbandpinguïns Were Born deze zomer. Ze zullen worden ondergebracht in het Huis van de dierentuin, Exhibit als de Penguins blog voortdurend updates het leven van de kuikens.
 "We wilden mensen laten zien wat er in de hand grootbrengen pinguïn kuikens vanaf de eerste dag en het groeiproces te delen," zei Jeff Sailer, directeur van City Dierentuinen, in een persbericht. "Deze nieuwe toevoegingen aan de pinguïn kolonie zijn een succes in de veehouderij en reflecties We hebben de vogel expert op het Central Park Zoo."


Zal de toevoerventilator blog met foto's, video's en interviews over wat nodig is om acht pinguïns te verhogen in de grote stad. Op de officiële website, has-been Central Park Zoo Zwaar promotie van hun pasgeboren pinguïns. Ze bieden ingelijste foto's van de kuikens een met een 10 dollar donatie Dat gaat naar de verzorging van de vogels.
"Central Park Zoo besloten deze blog te maken want het is een creatieve manier om de pinguïn kuikens Introduceer aan het publiek, terwijl de bezoekers veeteelt tonen dat ging in de hand grootbrengen van de kuikens", zegt Sailer, in een e-mail naar IBTimes. "We hebben drie soorten van pinguïn in onze Penguin Huis, koning, Gentoo en kinband, en ze zijn een populaire tentoonstelling in de dierentuin. People echt genieten van het kijken naar vogels thesis."Ongeveer 12 van de 17 pinguïn soorten zijn expereincing populatinon Decline en sommige zijn zelfs met uitsterven bedreigd voor een verscheidenheid van redenen zoals het wijzigen van Klimaat en overfisihing. Het Wild Life Conservation Society zegt dat ze zich blijven inzetten voor het behoud van pinguïns over de hele wereld.
  Baby Penguins Take Center Stage in Central Park

Share/Bookmark

Natalie Wood Death Mystery

LOS ANGELES (AP) - Homicide rechercheurs heropend Heb Hun onderzoek van de Dood Natalie Wood's Bijna 30 jaar na de actrice Verdronken in de wateren van Zuid-Californië in een van de meest aanlokkelijke mysteries van Hollywood.
De vernieuwde blik op Wood's 29 november 1981, de dood is ingegeven door nieuwe informatie over het vak Ontvangen detectives, Los Angeles County Sheriff's woordvoerder Steve Whitmore Said donderdag.
Kregen geen extra details, zodat een detective van plan om een ​​conferentie te houden nieuws vrijdag, en iedereen met informatie over de box werd gevraagd om sheriff officieel contact.Een woordvoerder van Wood's echtgenoot op het moment van haar dood, Robert Wagner, de Said familie vertrouwt op de Sheriff's Department zal passende actie doel is niet-zijn benaderd over de zaak heropend Wezen.


Hout Drowned Na een lange nacht feesten met een man Wagner en "Brainstorm" co-ster Christopher Walken op jacht van het echtpaar voor anker Santa Catalina Island. Haar dood en ongevallen jaar werd geregeerd werd vastgesteld dat ze had gedronken voor haar dood.
Het Bureau schreef dat was hout "misschien proberen om de dinghy raad van bestuur en HAD in het water gevallen, Striking haar gezicht."Dat had een dinghy-gehecht aan jacht van het paar, 'Splendor', werd gevonden in een Catalina baai.
De Los Angeles Times meldde dat Were rechercheurs gevraagd het opnieuw te kijken naar het geval Na de opmerkingen van kapitein van het schip, Dennis Davern. Hij werd onlangs geïnterviewd voor een samenwerking tussen de Vanity Fair magazine en de tv-serie "48 Hours Mystery 'die zich richten op de dood Wood's.
"Hoewel niemand in de familie Wagner heeft gehoord van het Departement van de LA County Sheriff's over deze zaak, zij volledig achter de inspanningen van de LA County Sheriff's Dept. En vertrouwen ze beoordelen of er nieuwe informatie met betrekking tot de dood van Natalie Wood Wagner IS geldig, en dat het komt door een geloofwaardige bron of andere bronnen dan die gewoon probeert te profiteren van het 30 jarig bestaan ​​van haar tragische dood, "Woordvoerder Alan Nierob Wagner schreef in een verklaring.
Hout, een drievoudig Oscar genomineerde bekend om rollen in "West Side Story ',' Rebel Without a Cause" en andere Hollywood-hits, toen ze stierf 43 WS. Zij en Wagner, de ster van de tv-serie 'Hart aan Hart,' twee keer getrouwd, eerst in 1957 Voordat Divorcing zes jaar later. Theys hertrouwde in 1972.
Wood's verdrinken leidde tabloid speculatie dat de betrokken vals spel WS, Wagner en Wood stelt zich ten doel zus Zijn er suggesties Ontslagen Er was vals spel.Laura Wood schreef in een biografie over haar zus: "Is dat wat er gebeurd Natalie dronk te veel That Night."
Wagner schreef in 2009 een autobiografie Dat ET Zichzelf de schuld voor de dood van zijn vrouw.Telefoon en e-mailberichten naar publicist Walken waren niet onmiddellijk terug. Pogingen om Davern contact hadden geen succes.Share/Bookmark

Aishwarya Rai Baby's Name: Abhishek to Call Daughter 'Beti B'

Aishwarya Abhishek baby-meisjes naam is de discussie onderwerp van het land en de gebruikers zich bewust zijn van dit nieuws. Stelde numerologist een naam beginnend met K zou zijn heilzaam voor Aishwarya Abhishek-dochter. Het kiezen van een naam zal nu de tijd nemen om de discussie gaat over Abhishek-Aishwarya Wat is dochter nick naam.
Bachchan fans zijn angstig wachten op de bijnaam van de Aishwarya-Abhishek meisje te horen.
 Het nieuws is dat de bijnaam voor Junior Aishwarya IS Beti B. Abhishek Bachchan heeft bericht geplaatst in twitter geschiedenis ... Die naam is nick junior Aishwarya Beti B. Actrice Sahana Goswami Abhishek Suggested namen net als Sr B (senior Bachchan) en Jr B (junior Bachchan) Er zijn namen Dan zou het fijn zijn als Aishwarya nick genoemd als Junior B Beti (Beti Bachchan) en Abishek aussi erg blij met deze HIJ HEEFT naam gepost in Twitter. Dus dat het duidelijk is vanaf nu in de media de dochter van Aishwarya zal worden genoemd als Beti B.

Share/Bookmark

Aishwarya Rai's baby girl to arrive home

De viering tijd in Bachchan huishouden met de komst van het nieuwe lid in hun familie. Aishwarya Rai Bachchan leverde een meisje van vandaag, 16 november 2011.

Net als alle andere weldoener van Amitabh Bachchan en zijn familie, die praktisch omvat het geheel van land vandaag de dag, numerologist Bhavikk Sanghvi is net zo opgetogen en brengt zijn beste wat betreft de trotse ouders en grootouders. Hij was misschien de enige numerologist, die had voorspeld dat het een meisje voor Abhi-Ash zijn.

Onlangs heeft Big B ontkende geruchten dat zei dat hij had de I & B ministerie gevraagd om een verbod op de media van die Aishwarya's levering op de veronderstelde vervaldag te zetten. Er waren speculaties in de media dat het Big B, die had gevraagd het ministerie om een ​​dergelijk dictaat kwestie.
Reageren op een rapport dat zei dat hij benaderde het Informatie-en Broadcasting Ministerie (I & B) naar TV-zenders te verbieden van het plaatsen van verslaggevers en camera's buiten het ziekenhuis, Bachchan tweeted: "I & B en media uit de eerste, ik geen intentie ooit hebben, ten tweede heb je! echt dat I & B zou naar mij luisteren?? No way baby.

Big B, die ook was van de ontwikkeling op de hoogte door middel van een bericht van een senior journalist, nam op zijn blog duidelijk te maken dat hij geen rol te spelen bij het verplaatsen van deze richtlijnen had.


Het I & B ministerie is geslaagd een order waarin staat dat de waardigheid van een patiënt moet worden gerespecteerd en dat de plaatsing van OB Vans buiten de ziekenhuizen niet toegestaan. "

 

Share/Bookmark

Michael Rooney wants to dance with Aishwarya Rai's baby

Er is een bijzondere aanvulling op de lijst van de bewonderaars van B-Town schoonheid Aishwarya Rai Bachchan, en het is de legendarische kind acteur Mickey Rooney's Hollywood's zoon, de internationaal gerenommeerde choreograaf Michael Rooney Hollywood.

Michael is heel graag een dag werken met Aishwarya. "Ik ben helemaal onder de indruk van Aishwarya Rai," Michael zegt als ET Struggles op haar naam goed te krijgen, "Ik wil echt aan de slag met haar." Toen vertelde dat Ash is zwanger van haar eerste kind, was de choreograaf Overweldigd.

"Oh mijn God! Ik wil haar en haar baby al het geluk, veel geluk en warme wensen te sturen, 'zei hij. "Het is een jongen of een meisje?" Vroeg de choreograaf toevoegen, "Ik hoop dat de baby gezond is, en hopen dat hij / zij opgroeit tot een danser (lacht) ... die ik Zal een dag werken."
Hij is niet alleen geslagen met Aishwarya, dronk alles wat met Bollywood. Hij geef toe dat die verslaafd zijn aan het kijken naar Hrithik Roshan starrer Koi Mil Gaya. "Ik zag deze film Koi Mil Gaya Sommige vijf tot zes jaar geleden. Ik zag het en ik zag gram het opnieuw en opnieuw ... Ik was helemaal gefascineerd ... Wat penpunt! De dansvormen waren zo blij en snel. Ik heb echt genoten van het ", zegt Michael. "Ik wil nu choreograferen voor Bollywood", zegt de choreograaf Wie wil er binnenkort live-muziek. Wie weet kan het Evenementen En wie weet, misschien zien we Ash de hoofdrol in zit!

De choreograaf Wie heeft verscheidene sterren dansen - de meest recente bestanden Wezen Acteurs Jason Segel en Amy Adams in de komende dans film The Muppet - Had het populaire choreografie Kylie Minogue Cant Get You Out of My Head video, en ook enkele populaire bekroonde Jork video's zoals B Het is Oh So Quiet en Fat Boy Slim's Praise You.
  

Share/Bookmark

The incredible eight-inch heels

Soms denk ik dat hoe hoger de hakken van mijn pumps, hoe beter. Maar als ik zeg 'hogere' Ik wil niet echt zeggen dat een hak moet langer zijn dan 6 of 7 inch, en het zeker moet komen met een platform om de juiste balans te houden. Echter, Christian Louboutin besloten om ons allemaal verrassen door het creëren van een schoen met een acht-inch stiletto in een ballet stijl. Te oordelen naar de foto beschikbaar op het web is er nauwelijks een meisje dat kon echt dragen dergelijke schoenen. Hoewel we altijd Lady Gaga ...

Christian Louboutin zei over zijn ontwerp:

     Ik kon het niet helpen dat geïnspireerd door Engels Nationale Ballet ... na alle ... is niet het klassieke ballet dansen pantoffel de ultieme hak? De hiel waardoor dansers dichterbij dan alle andere vrouwen naar de hemel, dichter bij de hemel! "

Christian Louboutin het ontwerp van deze ongelofelijke schoenen om af te veilen, samen met een aantal andere mode-items aan middelen voor het Engels Nationale Ballet te verhogen. De zijde Swarovski bezette hakken zijn slechts een van de vele veel u misschien geïnteresseerd in Designers waaronder Erdem, Giles Deacon, Moschino, Roksanda Ilincic en Julien Macdonald hebben gemaakt speciaal ballet geïnspireerde
stukken voor de veiling. stukken voor de veiling.Share/Bookmark

Portland Women Poses Naked Inside Dead Horse (PHOTOS)


  Washington County onderzoekers hebben ervoor gekozen om geen aanklacht in te dienen in een verontrustende incident met foto's vrijgegeven op het internet van een Portland-area vrouw en haar vriend met een dood paard.

De 21-jarige vrouw vertelde Washington County Sheriff's Office detectives wilde ze "voelen een" met een paard, volgens een WCSO incident te melden.

Nadat het paard was neer te zetten en gestript, de vrouw kleedde zich uit en kroop in het karkas van de dode paard en nam foto's om het te bewijzen.

"Op een gegeven moment in je carrière je zeggen ja ik heb een hoop slechte dingen gezien - zie je dit soort foto en je realiseert je misschien niet alles hebben gezien", zei Washington County Sgt. Dave Thompson.

In aanvulling op het beeld van de naakte vrouw in het paard, er zijn andere foto's, waaronder een van de vrouw en haar vriend houden wat lijkt op de paarden 'hart. Nog een shot toont hen met een stukje van het paard voor hun mond - die zich voordeed als ze op het punt om een ​​hap te nemen van te maken.
KOIN Local 6 heeft ervoor gekozen niet hun namen vrij te geven.
Ongetwijfeld de meest artistieke foto van de groep is een beeld van de naakte 21-jarige, met bloed doordrenkte van top tot teen, zich over het lichaam van het paard dat ze net was binnen geweest.
De vrouw en haar vriend had onlangs overgenomen zorg van de 32-jarige paard, dat in afnemende gezondheid. Het paard had geleefd in Ridgefield, Washington.
Het echtpaar vertelde sheriff onderzoekers van ze vuurde een schot met een krachtige geweer om het paard neer te zetten. Hun intentie, vertelden ze de onderzoekers, was om humaan te doden het paard en het vlees te eten.
Het WCSO incident rapport gewezen op de vrouw wilde om te voelen wat het zou zijn om in de dode paard. Er waren foto's genomen. Een aantal waren van haar glimlachend in de camera vanuit de maag van het dode dier, alles behalve het gezicht van haar 5-mond-6, 119-pond frame in het paard.

Haar moeder zegt dat het meisje nu de wensen van de hele episode zou gewoon weg gaan. Het meisje heeft doodsbedreigingen ontvangen, vijandig contact met mensen van het hele land hebben bezocht deze foto's en gelabeld haar alles, van een duivel aanbidder om een ​​pervert. Haar moeder zei dat ze is geen van beide.
Washington County is het onderzoek opgeschort. Er is geen bewijs van enige criminele activiteit. Het paard was niet misbruikt, noch was het gemarteld. Het was vermoord in wat de rechtshandhaving mening is dat een van de meest humane manieren om dieren neer, een enkel geweerschot in de hersenen met een krachtige geweer. Het paard waarschijnlijk nooit wist wat er gebeurde. Het vlees werd geoogst en gegeten. [Via]
Doet me denken aan Bear Grylls en de Sahara kameel segment ... na het eten de geiten ballen, tijd om te drinken mijn pis.

                              

Share/Bookmark

Malaysia’s Islamic fashion festival

Maheen Khan's Walking Into studio en ontmoeting met haar Dat maakt een maakt de kleren die ze ontwerpen zijn niet zo verschillend van de zeer persoon die ze is. De elegantie met Maheen Welke zichzelf draagt ​​is al de kleren die ze vertaald in die nooit wankelt maken en of ze besluiten om een ​​paarse streep in haar haar te dragen voor een awards show, of een basic zwart gift Meestal Wat ze doet.

Maheen is iemand die heeft deel uitgemaakt van dit mode-industrie lang genoeg om te zien mode comebacks te maken Verschillende soa's. En de foto shoots die lijn de muren van haar atelier spreekt gewoon boekdelen van de trends dat ze dit land gezien door. Diverse echter ook zijn, ze bij elkaar houden met een reeks van uniformiteit die kan worden gedefinieerd als de handtekening van de ontwerper. Er is een liefde voor zwart, evenals een florale motieven en fetisj voor vlinders. Er is haar Gulab Met creatieve uitbarsting van kleur en met haar formele lijn, M, Er is een gestroomlijnde interpretatie van zachte pastels. Maheen Dat is alles voor je.
Bijna vier decennia in de industrie, Heeft Maheen geen enkele daarvan nieuwe of iets om wow op. "Ik heb een deel van de meest stijlvolle tijdperk, de jaren zestig en alles wat zo 'in' is vandaag de dag geweest, All That heb ik toen gedaan. Ik denk niet iets nieuws capri broek Over zien", zegt Maheen Who Feels mode in de jaren zestig was veel eleganter. Kon niet eens meer One. Fashion Je wordt veel meer casual als de tijd gaat mee. Maheen probeert naar voren te bekijken take dat ze deel uitmaken van een meer geavanceerde tijdperk in de MOST waardige manier mogelijk te maken.
Voor haar de creatieve reis eindigt nooit, maar ze klaagt over voortdurend uitgeput. Dat is geen weergave van uitputting in haar collecties. Maheen Khan heeft onlangs haar nieuwste collectie voor de Maleisische International Fashion Week Samen met Deepak Perwani. "De reden dat ik naar shows als deze is om te zien wat de mode u te bieden heeft in verschillende delen van de wereld. Maar het belangrijkste is, is het te breken mijn comfort zone, waarvan ik denk, is echt belangrijk. Men moet om uit de voordat het te shell gezellig. Je moet je creativiteit zien vanuit een andere hoek Zo nu en dan, "zegt Maheen.
Toen haar kleren passen Waar in de Maleisische markt gestelde, het is echt dat ze meedeelt dat niet gaat over hoe de rendementen zijn fors."Azië is op zich niet een gigantische mode-inkopers en de westelijke nog steeds niet reine te komen met snijwonden en versieringen Aziatische. Naast, ook al is er een order, is er niet genoeg op het gebied van Infrastructuur geschoold arbeider te produceren in een grote hoeveelheid. " Verder voegt ze eraan toe, "Shows als deze zijn meer van een eye-opener om plaats te zoeken dan potentiële kopers."Hoopt ​​dat Maheen Azië naar voren als een mode-reus, want ze voelt dat er geen vergelijking tussen Aziatische kleding en de westelijke degenen. 

 "We zijn zo verschillend van het Westen, is het tijd dat realiseerden we ons dat de manier waarop we zitten, handelen, praten, eten en lopen is heel anders van hen. Het Westen neemt al elementen van ons en maakt het groot. Ze kunnen 't niet meer dicteren ons. We moeten Aparte onze identiteit Have. We blijven proberen om te kijken als om onze ontwerpen, maar het westen die mislukken jammerlijk zo. Het eindproduct is zeer ondermaats! " roept de deskundige die, tot op de dag, ze is de ergste Onderhoudt criticus van haar eigen ontwerpen.
 
Dit brengt mij bij vraag haar het gevoelige onderwerp van Over Pakistan Fashion Week. Haar glimlach zegt het al, maar ze hebben iets om ook te zeggen. 'Ik Persoonlijk vind het belangrijk, Maar we zijn nog niet klaar voor. Het is belangrijk in de zin dat het de ontwerp-industrie houden op hun tenen. There Will een doel te bereiken en iedereen zal werken aan het maken van betere kleren naar huis en zes maanden. Maar we missen de beroepsbevolking Fashion Week van belang is voor het imago van het land ook en we zijn in een dringende behoefte aan een afbeelding revival Wij zijn als volk Into dikhawa -.. Dit is de reden waarom de regering een fontein te richten, maar wil niet doen over van alles Armoede, en zal nergens ons dat. In plaats van het verzenden van een veel ontwerpers aan kleine shows over de hele wereld, moeten we hen samen te brengen om een ​​groot evenement in dit land. Dat is wat Maleisië hebben gedaan. "

 Succesvolle Een van de segmenten op de Maleisische International Fashion Week werd de Islamitische Fashion Festival, dat door de koninklijke familie bijgewoond van Maleisië ook. Hoewel de ontwerpen heeft geen reactie een Voorstel tot hamsteren hen, maar het was een inspanning. Dat is waar een reden waarom onze ontwerpers denken haar niet aan te brengen in de Islamitische Fashion Festival? "Ik wilde dat er dit jaar te gaan onder de categorie volgend jaar, maar ik wel. Ik ben mij ervan bewust dat onze ontwerpers al Ontwerpen voor hijabi menigte van het land, er is geen rocket science Naast in de Islamitische ontwerpen van kleding. Mijn kleren zijn nauwelijks Ingericht en MOST van hen zijn volledig mouwen en de benen bedekt zijn. Ik ben op zoek naar voren om aan te tonen in de Islamitische Fashion Festival, tot grote schrik van iedereen, "roept de ontwerper vertrouwen in Maheen Wie kreeg opgewonden bij de loutere vermelding van de woorden islamitische mode.
Kan men zien waarom haperen Heeft haar creativiteit en ze, na een deel van de industrie voor al die jaren niet heeft verloren de passie om te creëren. Zelfs als ze niet met een tekentafel zitten ze denken over hoe mode en dingen te maken in de betere wereld van steeds veranderende mode. Toen ze overwerkt "fashion show breaks 'en keert terug neemt naar wat ze ontwerpen, welke werkt goed voor haar. Ze wil ook nemen het onderwijs, omdat ze het gevoel heeft dat ze is al dat doet met haar stagiaires.
"Ik zou graag om les te geven, want het is ik doen om het te nemen met de stagiaires in, tegen de tijd dat ze pas hun stage, de tijd klaar te leren." Heeft geen Maheen onzekerheid over het delen van de trucs van trade've LERING ze het jaar met meer dan nieuwkomers. Hier is een ontwerper die meer onzelfzuchtig Bezorgd over de toekomst van de mode in het land haar ontwerp ethos dan gaan publiek.
Dit was haar tweede keer op de Maleisische International Fashion Week en Maheen doet haar plan om voor het laatst. "Het is geweldig om andere mensen het werk te zien, Er is zo veel diversiteit. Naast inspiratie Kun je ergens geraakt", zegt Maheen die gelooft dat de enige manier om creatieve blokkades behandelen is om het ontwerp te verlaten en daarna en later terug te komen. Dus wat is de markt, zoals in Maleisië?

"Maleisië is een plek Dat is meer liberale islamitische waarden ze er, maar dat het land niet in de weg van het maken van het toeristische vriendelijke plek. Ontwerpers concentreren op het daar ook western, maar het eindresultaat is iets dat kan concurreren met de internationale merken daar. Het ding is, de studenten dragen er western, Ze hebben hun moeders te dragen dat, zij het memorandum van de bezuinigingen en de manier waarop het moet worden uitgevoerd onsympathiek Wie eet van onze ontwerpers hebben, laten we zeggen een plaats is niet waar hun moeder Zelfs het dragen van shalwar kameez en vervolgens modern in de mode school, toen de ontwerper wordt gebombardeerd met beelden van westerse slijtage ... de resultaten rampzalig zijn ", zegt Maheen, een ontwerper die klein probleem heeft met de aankomende ontwerpers en wijt het op de maatschappij en overheid die hen verwachten te ontwerpen op een bepaalde manier.
Voor iemand die zo hoog in het vaandel haar vak, ze hebben het recht om opgewonden om haar heen als dingen niet redelijk blijken. Maar het is niet alleen maar mensen 'Op weg naar de mode ongevoeligheid dat maakt haar wil om haar haar eruit te trekken. Het is de algemene houding van de mensen in het land, die willen hun rijkdom die ze tikken uit net zo veel flash. Voor een ontwerper, ze besteedt meer aandacht aan haar omgeving wordt van haar verwacht dan. Het is deze ervaringen en de manier waarop ze reageert op hen die bijdragen aan een creatieve genie haar in haar gebied van creativiteit.

Malaysia’s Islamic fashion festival 

Share/Bookmark

  © Blogger templates The Professional Site by wabewa.com 2008

Back to TOP