Powered by Blogger.

Advertisement

Natalie Wood Death Mystery

LOS ANGELES (AP) - Homicide rechercheurs heropend Heb Hun onderzoek van de Dood Natalie Wood's Bijna 30 jaar na de actrice Verdronken in de wateren van Zuid-Californië in een van de meest aanlokkelijke mysteries van Hollywood.
De vernieuwde blik op Wood's 29 november 1981, de dood is ingegeven door nieuwe informatie over het vak Ontvangen detectives, Los Angeles County Sheriff's woordvoerder Steve Whitmore Said donderdag.
Kregen geen extra details, zodat een detective van plan om een ​​conferentie te houden nieuws vrijdag, en iedereen met informatie over de box werd gevraagd om sheriff officieel contact.Een woordvoerder van Wood's echtgenoot op het moment van haar dood, Robert Wagner, de Said familie vertrouwt op de Sheriff's Department zal passende actie doel is niet-zijn benaderd over de zaak heropend Wezen.


Hout Drowned Na een lange nacht feesten met een man Wagner en "Brainstorm" co-ster Christopher Walken op jacht van het echtpaar voor anker Santa Catalina Island. Haar dood en ongevallen jaar werd geregeerd werd vastgesteld dat ze had gedronken voor haar dood.
Het Bureau schreef dat was hout "misschien proberen om de dinghy raad van bestuur en HAD in het water gevallen, Striking haar gezicht."Dat had een dinghy-gehecht aan jacht van het paar, 'Splendor', werd gevonden in een Catalina baai.
De Los Angeles Times meldde dat Were rechercheurs gevraagd het opnieuw te kijken naar het geval Na de opmerkingen van kapitein van het schip, Dennis Davern. Hij werd onlangs geïnterviewd voor een samenwerking tussen de Vanity Fair magazine en de tv-serie "48 Hours Mystery 'die zich richten op de dood Wood's.
"Hoewel niemand in de familie Wagner heeft gehoord van het Departement van de LA County Sheriff's over deze zaak, zij volledig achter de inspanningen van de LA County Sheriff's Dept. En vertrouwen ze beoordelen of er nieuwe informatie met betrekking tot de dood van Natalie Wood Wagner IS geldig, en dat het komt door een geloofwaardige bron of andere bronnen dan die gewoon probeert te profiteren van het 30 jarig bestaan ​​van haar tragische dood, "Woordvoerder Alan Nierob Wagner schreef in een verklaring.
Hout, een drievoudig Oscar genomineerde bekend om rollen in "West Side Story ',' Rebel Without a Cause" en andere Hollywood-hits, toen ze stierf 43 WS. Zij en Wagner, de ster van de tv-serie 'Hart aan Hart,' twee keer getrouwd, eerst in 1957 Voordat Divorcing zes jaar later. Theys hertrouwde in 1972.
Wood's verdrinken leidde tabloid speculatie dat de betrokken vals spel WS, Wagner en Wood stelt zich ten doel zus Zijn er suggesties Ontslagen Er was vals spel.Laura Wood schreef in een biografie over haar zus: "Is dat wat er gebeurd Natalie dronk te veel That Night."
Wagner schreef in 2009 een autobiografie Dat ET Zichzelf de schuld voor de dood van zijn vrouw.Telefoon en e-mailberichten naar publicist Walken waren niet onmiddellijk terug. Pogingen om Davern contact hadden geen succes.Share/Bookmark

  © Blogger templates The Professional Site by wabewa.com 2008

Back to TOP