Powered by Blogger.

Advertisement

Malaysia’s Islamic fashion festival

Maheen Khan's Walking Into studio en ontmoeting met haar Dat maakt een maakt de kleren die ze ontwerpen zijn niet zo verschillend van de zeer persoon die ze is. De elegantie met Maheen Welke zichzelf draagt ​​is al de kleren die ze vertaald in die nooit wankelt maken en of ze besluiten om een ​​paarse streep in haar haar te dragen voor een awards show, of een basic zwart gift Meestal Wat ze doet.

Maheen is iemand die heeft deel uitgemaakt van dit mode-industrie lang genoeg om te zien mode comebacks te maken Verschillende soa's. En de foto shoots die lijn de muren van haar atelier spreekt gewoon boekdelen van de trends dat ze dit land gezien door. Diverse echter ook zijn, ze bij elkaar houden met een reeks van uniformiteit die kan worden gedefinieerd als de handtekening van de ontwerper. Er is een liefde voor zwart, evenals een florale motieven en fetisj voor vlinders. Er is haar Gulab Met creatieve uitbarsting van kleur en met haar formele lijn, M, Er is een gestroomlijnde interpretatie van zachte pastels. Maheen Dat is alles voor je.
Bijna vier decennia in de industrie, Heeft Maheen geen enkele daarvan nieuwe of iets om wow op. "Ik heb een deel van de meest stijlvolle tijdperk, de jaren zestig en alles wat zo 'in' is vandaag de dag geweest, All That heb ik toen gedaan. Ik denk niet iets nieuws capri broek Over zien", zegt Maheen Who Feels mode in de jaren zestig was veel eleganter. Kon niet eens meer One. Fashion Je wordt veel meer casual als de tijd gaat mee. Maheen probeert naar voren te bekijken take dat ze deel uitmaken van een meer geavanceerde tijdperk in de MOST waardige manier mogelijk te maken.
Voor haar de creatieve reis eindigt nooit, maar ze klaagt over voortdurend uitgeput. Dat is geen weergave van uitputting in haar collecties. Maheen Khan heeft onlangs haar nieuwste collectie voor de Maleisische International Fashion Week Samen met Deepak Perwani. "De reden dat ik naar shows als deze is om te zien wat de mode u te bieden heeft in verschillende delen van de wereld. Maar het belangrijkste is, is het te breken mijn comfort zone, waarvan ik denk, is echt belangrijk. Men moet om uit de voordat het te shell gezellig. Je moet je creativiteit zien vanuit een andere hoek Zo nu en dan, "zegt Maheen.
Toen haar kleren passen Waar in de Maleisische markt gestelde, het is echt dat ze meedeelt dat niet gaat over hoe de rendementen zijn fors."Azië is op zich niet een gigantische mode-inkopers en de westelijke nog steeds niet reine te komen met snijwonden en versieringen Aziatische. Naast, ook al is er een order, is er niet genoeg op het gebied van Infrastructuur geschoold arbeider te produceren in een grote hoeveelheid. " Verder voegt ze eraan toe, "Shows als deze zijn meer van een eye-opener om plaats te zoeken dan potentiële kopers."Hoopt ​​dat Maheen Azië naar voren als een mode-reus, want ze voelt dat er geen vergelijking tussen Aziatische kleding en de westelijke degenen. 

 "We zijn zo verschillend van het Westen, is het tijd dat realiseerden we ons dat de manier waarop we zitten, handelen, praten, eten en lopen is heel anders van hen. Het Westen neemt al elementen van ons en maakt het groot. Ze kunnen 't niet meer dicteren ons. We moeten Aparte onze identiteit Have. We blijven proberen om te kijken als om onze ontwerpen, maar het westen die mislukken jammerlijk zo. Het eindproduct is zeer ondermaats! " roept de deskundige die, tot op de dag, ze is de ergste Onderhoudt criticus van haar eigen ontwerpen.
 
Dit brengt mij bij vraag haar het gevoelige onderwerp van Over Pakistan Fashion Week. Haar glimlach zegt het al, maar ze hebben iets om ook te zeggen. 'Ik Persoonlijk vind het belangrijk, Maar we zijn nog niet klaar voor. Het is belangrijk in de zin dat het de ontwerp-industrie houden op hun tenen. There Will een doel te bereiken en iedereen zal werken aan het maken van betere kleren naar huis en zes maanden. Maar we missen de beroepsbevolking Fashion Week van belang is voor het imago van het land ook en we zijn in een dringende behoefte aan een afbeelding revival Wij zijn als volk Into dikhawa -.. Dit is de reden waarom de regering een fontein te richten, maar wil niet doen over van alles Armoede, en zal nergens ons dat. In plaats van het verzenden van een veel ontwerpers aan kleine shows over de hele wereld, moeten we hen samen te brengen om een ​​groot evenement in dit land. Dat is wat Maleisië hebben gedaan. "

 Succesvolle Een van de segmenten op de Maleisische International Fashion Week werd de Islamitische Fashion Festival, dat door de koninklijke familie bijgewoond van Maleisië ook. Hoewel de ontwerpen heeft geen reactie een Voorstel tot hamsteren hen, maar het was een inspanning. Dat is waar een reden waarom onze ontwerpers denken haar niet aan te brengen in de Islamitische Fashion Festival? "Ik wilde dat er dit jaar te gaan onder de categorie volgend jaar, maar ik wel. Ik ben mij ervan bewust dat onze ontwerpers al Ontwerpen voor hijabi menigte van het land, er is geen rocket science Naast in de Islamitische ontwerpen van kleding. Mijn kleren zijn nauwelijks Ingericht en MOST van hen zijn volledig mouwen en de benen bedekt zijn. Ik ben op zoek naar voren om aan te tonen in de Islamitische Fashion Festival, tot grote schrik van iedereen, "roept de ontwerper vertrouwen in Maheen Wie kreeg opgewonden bij de loutere vermelding van de woorden islamitische mode.
Kan men zien waarom haperen Heeft haar creativiteit en ze, na een deel van de industrie voor al die jaren niet heeft verloren de passie om te creëren. Zelfs als ze niet met een tekentafel zitten ze denken over hoe mode en dingen te maken in de betere wereld van steeds veranderende mode. Toen ze overwerkt "fashion show breaks 'en keert terug neemt naar wat ze ontwerpen, welke werkt goed voor haar. Ze wil ook nemen het onderwijs, omdat ze het gevoel heeft dat ze is al dat doet met haar stagiaires.
"Ik zou graag om les te geven, want het is ik doen om het te nemen met de stagiaires in, tegen de tijd dat ze pas hun stage, de tijd klaar te leren." Heeft geen Maheen onzekerheid over het delen van de trucs van trade've LERING ze het jaar met meer dan nieuwkomers. Hier is een ontwerper die meer onzelfzuchtig Bezorgd over de toekomst van de mode in het land haar ontwerp ethos dan gaan publiek.
Dit was haar tweede keer op de Maleisische International Fashion Week en Maheen doet haar plan om voor het laatst. "Het is geweldig om andere mensen het werk te zien, Er is zo veel diversiteit. Naast inspiratie Kun je ergens geraakt", zegt Maheen die gelooft dat de enige manier om creatieve blokkades behandelen is om het ontwerp te verlaten en daarna en later terug te komen. Dus wat is de markt, zoals in Maleisië?

"Maleisië is een plek Dat is meer liberale islamitische waarden ze er, maar dat het land niet in de weg van het maken van het toeristische vriendelijke plek. Ontwerpers concentreren op het daar ook western, maar het eindresultaat is iets dat kan concurreren met de internationale merken daar. Het ding is, de studenten dragen er western, Ze hebben hun moeders te dragen dat, zij het memorandum van de bezuinigingen en de manier waarop het moet worden uitgevoerd onsympathiek Wie eet van onze ontwerpers hebben, laten we zeggen een plaats is niet waar hun moeder Zelfs het dragen van shalwar kameez en vervolgens modern in de mode school, toen de ontwerper wordt gebombardeerd met beelden van westerse slijtage ... de resultaten rampzalig zijn ", zegt Maheen, een ontwerper die klein probleem heeft met de aankomende ontwerpers en wijt het op de maatschappij en overheid die hen verwachten te ontwerpen op een bepaalde manier.
Voor iemand die zo hoog in het vaandel haar vak, ze hebben het recht om opgewonden om haar heen als dingen niet redelijk blijken. Maar het is niet alleen maar mensen 'Op weg naar de mode ongevoeligheid dat maakt haar wil om haar haar eruit te trekken. Het is de algemene houding van de mensen in het land, die willen hun rijkdom die ze tikken uit net zo veel flash. Voor een ontwerper, ze besteedt meer aandacht aan haar omgeving wordt van haar verwacht dan. Het is deze ervaringen en de manier waarop ze reageert op hen die bijdragen aan een creatieve genie haar in haar gebied van creativiteit.

Malaysia’s Islamic fashion festival 

Share/Bookmark

  © Blogger templates The Professional Site by wabewa.com 2008

Back to TOP