Powered by Blogger.

Advertisement

Baby Penguins Take Center Stage in Central Park

Acht baby-pinguïns zijn uitgegroeid tot een grote hit in de Central Park Zoo. Dubbed de "Real Chicks van Central Park," de Penguins zijn geworden van de sterren van de Wildlife Conservation Society's Central Park Zoo blog.De blog zal laten fans pinguïn nauw volgen het leven van de acht baby-pinguïns Opgroeien in Central Park Zoo. Nora Beirne, het wilde dier keeper belast met het verhogen van de pinguïns, opwinding Uitgedrukt haar over haar werk op de blog."Mijn vrienden zijn jaloers. Zeggen ze," Ohhhh, krijg je om de baby pinguins te verhogen? ' Dan ga ik uitleggen wat we doen en hoe slordig het wordt, en ze begrijpen het is hard werken. Begrijp me niet verkeerd, het is een zeer dankbare baan, doel aussi vermoeiend, "zei Beirne.
De Gentoo pinguïns oven en de oven kinbandpinguïns Were Born deze zomer. Ze zullen worden ondergebracht in het Huis van de dierentuin, Exhibit als de Penguins blog voortdurend updates het leven van de kuikens.
 "We wilden mensen laten zien wat er in de hand grootbrengen pinguïn kuikens vanaf de eerste dag en het groeiproces te delen," zei Jeff Sailer, directeur van City Dierentuinen, in een persbericht. "Deze nieuwe toevoegingen aan de pinguïn kolonie zijn een succes in de veehouderij en reflecties We hebben de vogel expert op het Central Park Zoo."


Zal de toevoerventilator blog met foto's, video's en interviews over wat nodig is om acht pinguïns te verhogen in de grote stad. Op de officiële website, has-been Central Park Zoo Zwaar promotie van hun pasgeboren pinguïns. Ze bieden ingelijste foto's van de kuikens een met een 10 dollar donatie Dat gaat naar de verzorging van de vogels.
"Central Park Zoo besloten deze blog te maken want het is een creatieve manier om de pinguïn kuikens Introduceer aan het publiek, terwijl de bezoekers veeteelt tonen dat ging in de hand grootbrengen van de kuikens", zegt Sailer, in een e-mail naar IBTimes. "We hebben drie soorten van pinguïn in onze Penguin Huis, koning, Gentoo en kinband, en ze zijn een populaire tentoonstelling in de dierentuin. People echt genieten van het kijken naar vogels thesis."Ongeveer 12 van de 17 pinguïn soorten zijn expereincing populatinon Decline en sommige zijn zelfs met uitsterven bedreigd voor een verscheidenheid van redenen zoals het wijzigen van Klimaat en overfisihing. Het Wild Life Conservation Society zegt dat ze zich blijven inzetten voor het behoud van pinguïns over de hele wereld.
  Baby Penguins Take Center Stage in Central Park

Share/Bookmark

  © Blogger templates The Professional Site by wabewa.com 2008

Back to TOP