Powered by Blogger.

Advertisement

Aishwarya Rai’s baby name to start with K.

De viering tijd in Bachchan familie met de ingang van het nieuwe lid in hun familie. Aishwarya Rai Bachchan Geleverd een meisje van vandaag, 16 november 2011.

Benaderen Any Other weldoener van Amitabh Bachchan en zijn familie, die bijna de hele staat compris vandaag, numerologist Bhavikk Sanghvi is net zo blij en brengt Zijn Most Excellent betrekking tot de trotse ouders en grootouders. Hij was misschien de enige numerologist Wie had voorspeld dat het een meisje voor Abhi-Ash Be.

"Het meisje is geboren op 16 Welk haar nummer 7 (Ketu) Die persoon wordt geregeerd door nummer 2 (maan) te creëren. Haar zon-teken Schorpioen - nummer 9 (Mars). Haar fortuin is nummer 4 (Rahu) ", zegt Bhavikk verlichtende alle nummers Verbinding maken met de pasgeborene." Haar Mithun Rashi en zo is haar naam in een ideale wereld zou moeten beginnen met de 'k' het alfabet. "
"Haar groeiende is Boogschutter (Dhanu) door de persoonlijkheid, zodat ze altijd een kind reageert in Need of Love:" Ik toevoegt. Onnodig om te zeggen, zal ze worden verwend door de Bachchans. "Ik zou Adviseer de ouders om haar te dragen Gomeda (Hessonite) maken Na vijf jaar oud. Voor zover haar carrière zich zorgen maakt, moet ze goed in fantasierijke, medium of artistieke veld als haar ouders. "
"Ze hebben een ongelooflijk lijn reizen en moeten gelukkig zijn in termen van onroerend goed actief. Moet ze weg te houden howeve van Elk bedrijf partnership, "tekent Bhavikk.

Nou, we willen goede gezondheid van de moeder en de pasgeborene en heel veel plezier aan de Bachchan familie.

 
Aishwarya Rai’s baby name to start with K.
 

Share/Bookmark

  © Blogger templates The Professional Site by wabewa.com 2008

Back to TOP