Powered by Blogger.

Advertisement

Portland Women Poses Naked Inside Dead Horse (PHOTOS)


  Washington County onderzoekers hebben ervoor gekozen om geen aanklacht in te dienen in een verontrustende incident met foto's vrijgegeven op het internet van een Portland-area vrouw en haar vriend met een dood paard.

De 21-jarige vrouw vertelde Washington County Sheriff's Office detectives wilde ze "voelen een" met een paard, volgens een WCSO incident te melden.

Nadat het paard was neer te zetten en gestript, de vrouw kleedde zich uit en kroop in het karkas van de dode paard en nam foto's om het te bewijzen.

"Op een gegeven moment in je carrière je zeggen ja ik heb een hoop slechte dingen gezien - zie je dit soort foto en je realiseert je misschien niet alles hebben gezien", zei Washington County Sgt. Dave Thompson.

In aanvulling op het beeld van de naakte vrouw in het paard, er zijn andere foto's, waaronder een van de vrouw en haar vriend houden wat lijkt op de paarden 'hart. Nog een shot toont hen met een stukje van het paard voor hun mond - die zich voordeed als ze op het punt om een ​​hap te nemen van te maken.
KOIN Local 6 heeft ervoor gekozen niet hun namen vrij te geven.
Ongetwijfeld de meest artistieke foto van de groep is een beeld van de naakte 21-jarige, met bloed doordrenkte van top tot teen, zich over het lichaam van het paard dat ze net was binnen geweest.
De vrouw en haar vriend had onlangs overgenomen zorg van de 32-jarige paard, dat in afnemende gezondheid. Het paard had geleefd in Ridgefield, Washington.
Het echtpaar vertelde sheriff onderzoekers van ze vuurde een schot met een krachtige geweer om het paard neer te zetten. Hun intentie, vertelden ze de onderzoekers, was om humaan te doden het paard en het vlees te eten.
Het WCSO incident rapport gewezen op de vrouw wilde om te voelen wat het zou zijn om in de dode paard. Er waren foto's genomen. Een aantal waren van haar glimlachend in de camera vanuit de maag van het dode dier, alles behalve het gezicht van haar 5-mond-6, 119-pond frame in het paard.

Haar moeder zegt dat het meisje nu de wensen van de hele episode zou gewoon weg gaan. Het meisje heeft doodsbedreigingen ontvangen, vijandig contact met mensen van het hele land hebben bezocht deze foto's en gelabeld haar alles, van een duivel aanbidder om een ​​pervert. Haar moeder zei dat ze is geen van beide.
Washington County is het onderzoek opgeschort. Er is geen bewijs van enige criminele activiteit. Het paard was niet misbruikt, noch was het gemarteld. Het was vermoord in wat de rechtshandhaving mening is dat een van de meest humane manieren om dieren neer, een enkel geweerschot in de hersenen met een krachtige geweer. Het paard waarschijnlijk nooit wist wat er gebeurde. Het vlees werd geoogst en gegeten. [Via]
Doet me denken aan Bear Grylls en de Sahara kameel segment ... na het eten de geiten ballen, tijd om te drinken mijn pis.

                              

Share/Bookmark

  © Blogger templates The Professional Site by wabewa.com 2008

Back to TOP